Internet of Things

Samen exploreren en bouwen

Toegankelijk voor iedereen

Technologische ontwikkeling doet mensen en bedrijven groeien. Daarom willen wij Internet of Things toegankelijk maken voor iedereen. Of je nu een klein aannemersbedrijf bent of een grote multinational, iedereen kan met IoT aan de slag en onderdeel zijn van de vierde industriële revolutie.

Nieuwe wereld

De wereld van IoT is een nieuwe wereld. Met nieuwe spelers, nieuwe technologie en nieuwe businessmodellen. En allemaal interessante vraagstukken, zoals dataveiligheid of wie de eigenaar is van data uit IoT sensoren. Er valt nog veel te ontdekken en dat doen we graag samen. 

Waarom samen? Bij het toepassen van IoT komt veel kijken: kennis van sensoren, hardware, integratie, cloud-omgevingen etc. Kennis die bij verschillende specialisten zit; bedrijven met een ambacht.


“Bijzonder dat een grote club als T-Mobile het zo laagdrempelig aanpakt”


Ons ambacht

Ons ambacht is connectiviteit: zorgen dat we digitale informatie super snel en veilig van A naar B brengen. Ons netwerk is ons bestaansrecht. Hierdoor hebben wij al jaren het best geteste 4G netwerk in Nederland. We waren de eerste met een landelijk dekkend IoT netwerk dat gebruik maakt van NB-IoT en als onderdeel van Deutsche Telekom hebben we de beschikking over enorme kennis rondom ICT en IoT in het bijzonder.

Andere rol

Maar onze rol in de IoT waardeketen is wezenlijk anders dan onze traditionele rol in de telecom markt. In tegenstelling tot telecom is IoT namelijk onderdeel van de kernprocessen binnen een bedrijf. Onze connectiviteit is een bouwsteen van een IoT oplossing. Een oplossing die wordt verkocht inclusief verbinding.

Andere aanpak

Een andere rol in een nieuwe markt vraagt om een andere aanpak. Daarom bieden we connectiviteit aan als een online cloud dienst. Of je nu klein of groot bent, IoT aan het ontdekken of klaar voor een volgende stap. Op onze website kies je zelf het pakket dat bij jou past, zonder complexe projecten of grote (voor)investeringen. Omdat wij vinden dat IoT beschikbaar moet zijn voor iedereen.


Connectiviteit als online cloud dienst


Wie wij zijn

Wij zijn een competence center binnen T-Mobile, een kleine groep mensen die zich enkel en alleen bezighoudt met IoT. En dat vinden we super gaaf. Niet alleen omdat we met ons IoT netwerk het gebruik van IoT kunnen versnellen, maar ook omdat we geloven dat IoT heel veel gaat brengen. De energie en passie die we zien bij de 400 bedrijven die met ons samen ontwikkelen, is aanstekelijk. Dát is voor ons samen IoT ontdekken en dat doen we graag.

We zijn altijd bezig het de gebruikers van ons IoT netwerk zo gemakkelijk mogelijk te maken om aan de slag te gaan en hun ambities waar te maken. En omdat wij ook niet alles weten, verbinden we bedrijven via onze online community, workshops en meetups, zodat ze kunnen profiteren van elkaars kennis en specialismen.

Hoe kunnen we je helpen? 

Workshop

Meer weten wat IoT voor je bedrijf kan betekenen? Schrijf je dan in voor onze workshop.

Meetup

Kennismaken met het IoT team van T-Mobile? Kom dan naar een van onze meetups.

Onze producten

Aan de slag op ons IoT netwerk? Kies dan voor een van onze pakketten.