T-Mobile opent IoT Hub in Den Bosch

T-Mobile opent IoT Hub in Den Bosch
T-Mobile opent IoT Hub in Den Bosch
T-Mobile opent IoT Hub in Den Bosch

IoT T-Mobile is nu ook aangekomen in het zuiden van het land, zo kun je ons voortaan ook vinden in Den Bosch. Waarom daar? Vanwege de Bosche bollen. En de Sint Jan. En toch ook een beetje vanwege de centraal gelegen, economisch sterke regio met veel mkb bedrijvigheid. Precies waar wij ons in willen begeven.

We zijn neergestreken in de creatieve hotspot van ‘De Gruyter Fabriek , ooit ‘s lands grootste grootgrutter. Dit prachtige industriële erfgoed biedt inmiddels onderdak aan 185 bedrijven. Het is de grootste bundeling van creatieve en innovatieve ondernemers en kunstenaars in Nederland. De diversiteit leidt tot nieuwe samenwerkingen en inzichten, de dynamische locatie inspireert. En dat is precies wat we zochten.

Naar buiten, naar een bruisende plek waar we onze kwartiermakers, experts en partners kunnen ontmoeten en samenbrengen. Door ondernemers te verbinden met ons IoT-netwerk willen we ze helpen versnellen bij het ontwikkelen van relevante IoT toepassingen die écht het verschil maken.

De IoT Hub in Den Bosch wordt net als onze Hub in Chateau Amsterdam gebruikt als experience- en demonstratieruimte van IoT oplossingen die we samen met partners aan het ontwikkelen zijn. Denk aan slimme koffieapparaten, sensoren voor werkplekbeheer, meters voor de kwaliteit van de lucht, oplossingen voor het spoor, alarmeringssysteem voor ouderen en container-tracking. Daarnaast gebruiken we de ruimte om met verschillende IoT partijen een vraagstuk rondom Internet of Things uit te werken volgens de ‘sprint methodiek’.

Wil je eens praten over IoT of heb je gewoon zin in zo’n lekkere Bossche bol? Kom langs bij IoT T-Mobile in de Gruyter Fabriek aan de Veemarktkade 8 te Den Bosch. We zitten in ruimte 4127. Via ingang F kun je ons vinden!