Stagiair IoT Developer

Word jij ook zo onrustig van zomervakanties en op het strand liggen? Wij hebben per direct een fantastische stageplek in ons IoT team waar jij los kunt gaan met Internet of Things.

Wij

We bouwen aan een speciaal IoT netwerk om het ontwikkelen van een IoT toepassing steeds makkelijker en leuker te maken. Dat doen we met een team met heel verschillende mensen, ieder met zijn eigen ambacht. Wat we met elkaar delen is dat we alles willen weten en ontdekken van deze nieuwe wereld om ons IoT netwerk zo universeel mogelijk te maken. Zodat iedereen het kan gebruiken en het niet alleen geschikt is voor een fiets-tracker, maar bijvoorbeeld ook voor een CO2-meter, rolluik of misschien wel een bijenkorf.

Jij

  • volgt een technische MBO- of HBO-opleiding en bent dag en nacht bezig met technologie;
  • weet wat een sensor, microcomputer en radiomodule zijn;
  • vindt het leuk om zelfstandig te werken en anderen te helpen;
  • maakt niet al te veel rommel en wacht niet af;
  • bent zo snel mogelijk beschikbaar voor een periode van minimaal 6 maanden.

Wat ga je doen?

Ons netwerk is hagelnieuw. Het laatste jaar hebben we al veel geleerd en we blijven leren. Onze community blijft ons doorlopend uitdagen met vragen en feiten. En er zijn doorlopend nieuwe ontwikkelingen die we eigenhandig willen uitproberen. Nieuwe modules, development-kitjes, protocollen, firmware-updates en coole features. Jij mag aan de slag om hiermee te spelen en ons en onze community te vertellen hoe het werkt of juist niet werkt.

Waar kom je te werken?

T-Mobile Nederland, je kent ons vast wel, de magenta telefoonprovider, die al drie jaar op een rij het snelste 4G netwerk van Nederland heeft! Met onze challenger mindset dagen wij onszelf en de markt uit om iedereen te verbinden met de mogelijkheden van nu. Gedurfd, verantwoordelijkheid en samenwerken dat zijn onze kern competenties. Dit kun je van ons verwachten als werkgever;

  • Wij vinden ontwikkeling erg belangrijk, hierdoor hebben wij een persoonlijk ontwikkelbudget voor onze medewerkers;
  • Bij T-Mobile heb je geen “normaal beoordelingssysteem” maar vier Great Coversations per jaar met manager, waarin je elkaar eerlijke feedback geeft op je bijdrage en je ontwikkeling;
  • Je komt te werken in een mooi kantoor vlakbij treinstation Den Haag Hollands Spoor;
  • Je krijgt er zo’n 1250 enthousiaste en gedreven collega’s bij.

Er is veel mogelijk binnen T-Mobile maar jij moet zelf het initiatief nemen, wees enthousiast. Mis je iets of kan iets beter? Ga je gang, doe het anders!

Ben jij net zo enthousiast over ons, als wij over onze producten en diensten? Dan kunnen wij wel eens een hele goede match zijn! Graag ontvangen wij je sollicitatie via de website zodat wij je mee kunnen nemen in de procedure.

Solliciteer snel via onderstaande knop, wij kijken er naar uit je te ontmoeten! Heb je nog aanvullende vragen over de functie neem dan contact op met Mel via mel.hakker@t-mobile.nl