Internet of Things

Snel aan de slag met het Early Access Pilotpakket

Het Pilotpakket

Schrijf je in voor de selectie

Je hebt een prototype ontwikkeld en bent klaar om te ontdekken hoe jouw toepassing werkt binnen een reële werksituatie. Ons Early Access Pilotpakket biedt die mogelijkheid.

Wat bieden we je
Als jouw IoT oplossing voldoet aan onze selectiecriteria, ontvang je van ons maximaal 100 geactiveerde simkaarten voor toegang tot ons NB-IoT netwerk in Nederland. Daarnaast bieden we je:

  • een consulting sessie om de exacte use case te definiëren en de verwachtingen omtrent onboarding door te spreken en vast te leggen (1 uur, telefonisch)
  • een onboarding sessie, waarin we je helpen met onboarding op ons netwerk en onze gateway (3 uur op één van onze locaties in Den Haag, Den Bosch of Amsterdam)
  • live chat met ons team ter ondersteuning van jouw project (tijdens kantooruren)
  • deelname aan onze community, documentatie en InstallFests

Goed om te weten
Voor deelname aan ons Pilotpakket vragen we een eenmalige vergoeding van €295 ex. BTW. De simkaarten zijn te gebruiken zolang het Early Access Program beschikbaar is. Daarna kun je zonder sim-swap overstappen op ons commercieel product. 


100 pre-commercial
NB-IoT SIM kaarten

Vragen?

Is er iets niet duidelijk, ben je nieuwsgierig en wil je meer weten? Kijk dan eens op onze FAQ pagina. Daar vind je de belangrijkste vragen, antwoorden, gesprekken en mensen die met ons Early Access Program bezig zijn.