Maak kennis met T-Mobile IoT

Wij zijn op een missie om IoT netwerken simpel te maken zodat ontwikkelaars en hun bedrijven meer tijd hebben om relevante IoT toepassingen te ontwikkelen die de wereld zullen veranderen.

“Wat bijzonder dat een club als T-Mobile het op deze manier aanpakt” 

NB-IoT-1_graphical

We bouwen aan een speciaal IoT netwerk om het ontwikkelen van een IoT toepassing steeds makkelijker en leuker te maken. Een netwerk dat jouw (sensor)data feilloos naar jouw back-end brengt. En schaalbaar is, zodat je op een efficiënte manier een groot aantal connected devices tegelijk kunt uitrollen en beheren. Zodat jij jouw droom kunt laten uitkomen!

Dat doen we met een team met heel verschillende mensen, ieder met zijn eigen ambacht. Wat we met elkaar delen is dat we alles willen weten en ontdekken van deze nieuwe wereld om ons IoT netwerk zo universeel mogelijk te maken. Zodat iedereen het kan gebruiken en het niet alleen geschikt is voor een fietstracker, maar bijvoorbeeld ook voor een CO2-meter, rolluik of misschien wel een bijenkorf. Wie weet voorkomen we daarmee het uitsterven van de bij (en redden we de wereld).

We zijn geobsedeerd door onze missie om ons netwerk zo makkelijk en toegankelijk mogelijk te maken. Daarmee bedoelen we dat het niet uitmaakt of je nu een software developer, hardware developer, all-round nerd of ondernemer bent. Of in je eentje werkt of onderdeel bent van een organisatie waar je niet meer iedereen persoonlijk kent. En of je 1 of een miljoen connected devices nodig hebt. Iedereen kan op ons IoT netwerk aan de slag. Vandaag nog.

Ons team

Michiel Huisken

Michiel Huisken

Afzal Mangal

Afzal Mangal

Priya Shankar

Priya Shankar

Jasper Pauwelussen

Jasper Pauwelussen

Eric Barten

Eric Barten

Jack Kennes

Jack Kennes

Henk Vergonet

Henk Vergonet

Robert de Vries

Robert de Vries

Fred Herrebout

Fred Herrebout

Rowan Schaaf

Rowan Schaaf

Ewout Karel

Ewout Karel

Richard Marijs

Richard Marijs

Christiaan Vermeulen

Christiaan Vermeulen

Hendrik Koopmans

Hendrik Koopmans

En verder helpen mee of hebben meegeholpen aan de bouw van ons IoT netwerk: Jessica Jonker, Bogdan Corciova, Jeroen Poelman, Martijn de Visser, Barbara Sevenstern, Herwin Wielink, Jeroen Jonkers, Claire de Meijer, Yoeran Luteijn, Daniel Eisenhardt, Peter Smeets en Patrick de Kievit.

Deze partners helpen ons bij het bouwen van ons IoT netwerk

Client Logo
Client Logo
Client Logo
Nieuwsbrief-visual

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Wij worden helemaal blij van slim gemaakte clouddiensten. Diensten waardoor je makkelijker werkt en regelmatig glimlacht omdat ze zo goed zijn gemaakt. Wij maken in ons team volop gebruik van o.a. Monday, JIRA, Slack en DigitalOcean. Deze diensten zijn ook een bron van inspiratie. Wat zijn jouw favorieten? Laat het ons weten!

Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo