InstallFest voor IoT pioniers

installfest

Samen aan de slag

Elke maand organiseren we een InstallFest voor iedereen die ons Startpakket heeft aangevraagd. Om van jou te horen hoe ver je bent, welke vragen je hebt en waar je tegenaan loopt. We zien nieuwe gezichten, oude bekenden en we horen waar jij ons IoT netwerk voor gebruikt.

Aan de hand van manuals helpen we je een Hello World te realiseren. Ons team deelt kennis over het netwerk en jouw feedback over hoe ons netwerk in de praktijk presteert is zeer waardevol. Informatie delen en van elkaar leren staat op het InstallFest centraal. Dit doen we op een ongedwongen manier.

Het InstallFest kent meestal dezelfde opzet en locatie, maar we wijken ook regelmatig uit naar andere locaties in Nederland. Vanaf 14.00 uur gaan we aan de slag en helpen we je verder met jouw IoT oplossing. Uiteraard zorgen wij voor drankjes en wat lekkers.

installfest2

Wil je ook naar een InstallFest komen? Check de agenda:

Aankomende InstallFests:

Heb je (nog) geen hardware? Laat ons dat weten in je aanmelding en we nemen materiaal mee dat je kunt gebruiken tijdens het InstallFest. Zo kan iedereen aan de slag met IoT!