Flexibel

Schaalbaar

Het maakt niet uit of je voor een paar devices een connectie wilt opzetten of voor duizenden. Ons IoT netwerk is zeer schaalbaar en groeit dus makkelijk mee met je behoefte. Je beheert  eenvoudig je devices en je kunt zelf eenvoudig devices op ons netwerk toevoegen of verwijderen.

Protocol support

Om zo flexibel mogelijk te zijn ondersteunt ons IoT netwerk meerdere communicatieprotocollen zoals CoAP en UDP, waar vele NB-IoT modules gebruik van maken. Op termijn zullen we ook LWM2M en NON-IP ondersteunen.

Voor het versturen van je sensor data naar je eigen applicatie omgeving ondersteunen we op dit moment HTTP(S) posts, maar zullen ook MQTT gaan ondersteunen. MQTT en HTTP(S) worden door vrijwel alle bekende cloudplatformen gebruikt. Zo ben je dus heel flexibel in het inrichten van je eigen applicatie omgeving.

Multiple endpoints

De sensor data van je devices kunnen naar meerdere endpoints worden verstuurd. Zo kun je je data naar je eigen omgeving sturen, maar ook direct naar de omgeving van bijvoorbeeld een klant. Op die manier kun je eenvoudig je data parallel op meerdere manieren inzetten en delen. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn voor het opzetten van een testomgeving naast een productieomgeving, voor het maken van een backup database of voor meerdere toepassingen in de waarde keten.

API

Wanneer je een connectie en device management in je eigen omgeving wilt opzetten en beheren in plaats van in ons portaal dan is dat ook mogelijk met onze API.