Maak kennis met T-Mobile IoT

Wij zijn op een missie om IoT netwerken simpel te maken zodat ontwikkelaars en hun bedrijven meer tijd hebben om relevante IoT toepassingen te ontwikkelen die de wereld zullen veranderen.

“Wat bijzonder dat een club als T-Mobile het op deze manier aanpakt” 

We bouwen aan een speciaal IoT netwerk om het ontwikkelen van een IoT toepassing steeds makkelijker en leuker te maken. Een netwerk dat jouw (sensor)data feilloos naar jouw back-end brengt.

Dat doen we met een team met verschillende mensen, ieder met zijn eigen ambacht. Wat we met elkaar delen is dat we alles willen weten en ontdekken  hoe ons IoT netwerk jou kan helpen. Zodat iedereen het overal voor kan gebruiken en het geschikt is voor een fietstracker, een CO2-meter, lichtschakelaar of rookmelder.

We zijn geobsedeerd om ons netwerk zo makkelijk en toegankelijk mogelijk te maken. Of je software developer, hardware developer, all-round nerd of ondernemer bent. Of in je eentje werkt of onderdeel bent van een grote organisatie. En of je 1 of een miljoen connected devices nodig hebt.

Iedereen kan op ons IoT netwerk aan de slag.

Ons team

Eric Barten

Eric Barten

Priya Shankar

Priya Shankar

Richard Marijs

Richard Marijs

Afzal Mangal

Afzal Mangal

Tom Snuverink

Tom Snuverink

Jack Kennes

Jack Kennes

Henk Vergonet

Henk Vergonet

Christiaan Vermeulen

Christiaan Vermeulen

Fred Herrebout

Fred Herrebout

Ewout Karel

Ewout Karel

En verder helpen mee of hebben meegeholpen aan de bouw van ons IoT netwerk: Jessica Jonker, Bogdan Corciova, Jeroen Poelman, Martijn de Visser, Barbara Sevenstern, Herwin Wielink, Jeroen Jonkers, Claire de Meijer, Yoeran Luteijn, Daniel Eisenhardt, Peter Smeets, Patrick de Kievit, Michiel Huisken, Rowan Schaaf, Robert de Vries en Hendrik Koopmans

Deze partners helpen ons bij het bouwen van ons IoT netwerk

Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Nieuwsbrief-visual

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Wij worden helemaal blij van slim gemaakte clouddiensten. Diensten waardoor je makkelijker werkt en regelmatig glimlacht omdat ze zo goed zijn gemaakt. Wij maken in ons team volop gebruik van o.a. Monday, JIRA, Slack en DigitalOcean. Deze diensten zijn ook een bron van inspiratie. Wat zijn jouw favorieten? Laat het ons weten!

Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo