Internet of Things

Tijdens de vakantie hebben we ons nieuwe IoT netwerk nog beter leren kennen. Door zelf te experimenteren, maar vooral ook door anderen dit te laten doen. Omdat we geloven dat innovatie versneld kan worden door kruisbestuiving van verschillende ambachten. Dus gaan we je niet met alles helpen, maar werken we aan een community die elkaar helpt. Omdat we ons realiseren dat wij ook niet alles weten. Hoe we dat doen? Dat lees je hieronder. Maar eerst vertellen we je graag over onze Early Access Challenge.

Michiel Huisken
Chief IoT

Doe mee!

Denk jij de meest aansprekende, innovatieve en schaalbare IoT toepassing te hebben? Dan dagen we je uit deze met ons te delen middels een videoboodschap. Daag ons uit! Wellicht win jij onze Early Acces Challenge:

  • een workshop, waarin een selectie van relevante experts uit ons netwerk meedenkt hoe we jouw IoT toepassing verder kunnen brengen;
  • de mogelijkheid om met een professioneel videoteam een presentatie te maken;
  • de gelegenheid om je werkende IoT toepassing te presenteren tijdens onze IoT Meetup in oktober;
  • zichtbaarheid van jouw inzending via onze digitale communicatiekanalen.

Dus: heb jij een werkende IoT toepassing op ons NB-IoT netwerk die live gedemonstreerd kan worden? Stuur dan vóór 1 oktober a.s. jouw video naar Jeroen Poelman en challenge us!

InstallFests
Naast toegang tot ons IoT-netwerk biedt het Early Access Program de mogelijkheid deel te nemen aan onze maandelijkse InstallFests. Dit is waar we je op weg helpen bij het realiseren van jouw Hello World. Maar het is vooral de plek waar je in een ontspannen sfeer andere mensen uit het IoT ecosysteem ontmoet. Met elkaar lossen we relevante vraagstukken op en ontdekken we nieuwe mogelijkheden.

Community
Geen tijd voor een InstallFest? Als deelnemer aan het Early Access Program krijg je toegang tot ons IoT forum. Naast onze eigen IoT experts vind je er gelijkgestemden, die je verder kunnen helpen bij de ontwikkeling van jouw IoT toepassing. En wellicht heb jij op jouw beurt het antwoord op hun IoT vraagstuk.

Ruim 150 bedrijven zijn inmiddels aan het experimenteren op ons netwerk! We hebben er twee uitgenodigd hierover te komen vertellen. En we hebben andere deelnemende bedrijven en ontwikkelaars in de zaal. Voor jou een kans om jouw ervaringen te delen en samen met anderen je volgende stappen te bepalen om de wereld te veroveren met IoT.