Internet of Things

IoT Nieuws & Events

Events

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van IoT en meepraten én –denken over IoT? Heb je behoefte aan de juiste expertise en partners om verder te komen met jouw IoT-vraagstuk. Of heb je al een concrete IoT-toepassing die je graag zo snel mogelijk verder wil ontwikkelen? Schrijf je dan in voor een van onze events en we helpen je graag verder.

30.08 Installfest 003
Installfest / Chateaux, Amsterdam

Iedere maand organiseren we een Installfest voor deelnemers aan ons Early Access programma waar we in een ontspannen sfeer:

  • instructies en ondersteuning geven bij het realiseren van een Hello World
  • samen bepaalde vraagstukken oplossen en nieuwe dingen ontdekken
  • nieuwe informatie over ons IoT netwerk delen. Uiteraard zorgen wij voor hapjes, drankjes. 
14.09 Kennis & Netwerk Sessie
Meetup / 16:00 - 18:30 Gruyterfabriek, Den Bosch

Hoe zetten we samen een volgende stap in de ontwikkeling van Internet of Things? 

Kom je ook meepraten én –denken over Internet of Things? Naast dat we je een update geven over de laatste ontwikkelingen, stellen we je ook graag voor aan andere IoT experts en bieden we een informele afsluiter met een borrel en lekkere hap. 

Het wordt weer geweldig, tot snel!

Ons laatste IoT nieuws vers van de pers

Informatie te over, maar waar vind je de juiste informatie? Hier vind je een verzameling aan nieuwsberichten uit ons netwerk. Heb je suggesties, laat het ons weten.

Aan de slag!
07-07 / Nieuwsbrief

Goed nieuws! Het eerste landelijk dekkende IoT-netwerk met NB-IoT ter wereld is live in Nederland en nu voor jou beschikbaar! Een mooie eerste stap waar we trots op zijn. Maar toch… nu begint het pas echt. Vanaf juli starten we met ons ”Early Access Programma” en kan iedereen ontwikkelen op ons IoT netwerk. We horen én delen daarna graag de eerste ervaringen. Wij zijn immers benieuwd naar wat jij ermee weet te ontwikkelen. Doe je mee?

T-Mobile opent IoT Hub in Den Bosch
16-06 / Nieuws

IoT T-Mobile is nu ook aangekomen in het zuiden van het land, zo kun je ons voortaan ook vinden in Den Bosch. Waarom daar? Vanwege de Bosche bollen. En de Sint Jan. En toch ook een beetje vanwege de centraal gelegen, economisch sterke regio met veel mkb bedrijvigheid. Precies waar wij ons in willen begeven. 

Waar we staan met ons IoT-netwerk
16-06 / Nieuws

Uitrollen van een landelijk dekkend NB-IoT netwerk. Check. Beschikbaar stellen en activeren van NB-IoT simkaarten voor ons live radionetwerk. Check. Opzetten en lanceren van onze gateway (IoT platform). Nog een keer, check! 

Energie in het Volthuis - terugblik op onze Meetup
15-06 / Meetup

Wat hebben ambachten, connected koffie en een vernieuwende IoT-technologie met elkaar gemeen? Het werd gisteren duidelijk bij een meetup in het Volthuisje naast ons nieuw geopende IoT-hub in de Gruyter Fabriek in Den Bosch.

First Narrowband IoT service packages launched in Germany
26-06 / Germany

Two NB-IoT entry packages available to experience and pilot solutions as NB-IoT network rapidly expands in Germany and across Europe.