Internet of Things

IoT Nieuws

Ons laatste IoT nieuws vers van de pers

Informatie te over, maar waar vind je de juiste informatie? Hier vind je een verzameling aan nieuwsberichten uit ons netwerk. Heb je suggesties, laat het ons weten.

Ons NB-IoT netwerk is aan
07-12 / Test ons netwerk

We hebben een nieuw netwerk: een NarrowBand IoT netwerk. Een totaal nieuwe technologie met extreem goede dekking. Zelfs op moeilijk bereikbare plekken. Maar werkt het ook echt overal? Onze IoT Expert Eric ging samen met Innovator Ewout het land in om dat te testen. 

Proef gestart met slimme parkeersensoren
24-11 / Persbericht

Technologiebedrijf Nedap, bouwbedrijf Dura Vermeer en T-Mobile zijn een proef gestart met slimme parkeersensoren. Het consortium hoopt in de toekomst op grote schaal steden en andere hotspots te voorzien van slim parkeren.

The Redbeans Story
17-11 / IoT Story

Het Internet of Things, je weet dat het gaat komen. Wat het voor jouw bedrijf kan betekenen, dat is nog abstract. Dit was enkele maanden geleden de situatie van Redbeans, een bedrijf gespecialiseerd in koffie en koffiemachines.

IoT in de praktijk
17-11 / Nieuwsbrief

Wat betekent IoT voor jouw bedrijf? Waar liggen kansen voor optimalisatie en hoe creëer je nieuwe mogelijkheden?  In deze nieuwsbief brengen we IoT in de praktijk. We vertellen je hoe je aan de slag kunt met NB-IoT als alternatief voor WiFi, 2G, LoRa of een andere technologie.

T-Mobile, Nowi en BAM Infra slaan handen ineen voor revolutionaire nieuwe techniek
06-10 / Persbericht

Slimme sensoren in het wegdek die meten wanneer er zout gestrooid moet worden en zichzelf opladen met ongebruikte energie uit de GSM en 4G netwerken – hoeveel vernieuwende technologie past er in één zin? Op vijf oktober is de eerste sensor geplaatst in het asfalt.

Narrowband IoT The game changer for Internet of things
05-10 / White-paper

The Internet of Things (IoT) is changing our world. Companies and cities all over the world are equipping physical objects with software, sensors and connectivity to merge them into a global network, the IoT. 

Ben jij klaar om met IoT de wereld te veroveren?
08-09 / Nieuwsbrief

Tijdens de vakantie hebben we ons nieuwe IoT-netwerk nog beter leren kennen. Door zelf te experimenteren, maar vooral ook door anderen dit te laten doen. Omdat we geloven dat innovatie versneld kan worden door kruisbestuiving van verschillende ambachten.

Aan de slag!
07-07 / Nieuwsbrief

Goed nieuws! Het eerste landelijk dekkende IoT-netwerk met NB-IoT ter wereld is live in Nederland en nu voor jou beschikbaar! Een mooie eerste stap waar we trots op zijn. Maar toch… nu begint het pas echt. Vanaf juli starten we met ons Early Access Program.

T-Mobile opent IoT Hub in Den Bosch
16-06 / Nieuws

IoT T-Mobile is nu ook aangekomen in het zuiden van het land, zo kun je ons voortaan ook vinden in Den Bosch. Waarom daar? Vanwege de Bosche bollen. En de Sint Jan. En toch ook een beetje vanwege de centraal gelegen, economisch sterke regio.

Waar we staan met ons IoT-netwerk
16-06 / Nieuws

Uitrollen van een landelijk dekkend NB-IoT netwerk. Check. Beschikbaar stellen en activeren van NB-IoT simkaarten voor ons live radionetwerk. Check. Opzetten en lanceren van onze gateway (IoT platform). Nog een keer, check! 

Energie in het Volthuis - terugblik op onze Meetup
15-06 / Meetup

Wat hebben ambachten, connected koffie en een vernieuwende IoT-technologie met elkaar gemeen? Het werd gisteren duidelijk bij een meetup in het Volthuisje naast ons nieuw geopende IoT-hub in de Gruyter Fabriek in Den Bosch.

First Narrowband IoT service packages launched in Germany
26-06 / Germany

Two NB-IoT entry packages available to experience and pilot solutions as NB-IoT network rapidly expands in Germany and across Europe.