Internet of Things

Energie in het Volthuis - verbinden van ambachten

Wat hebben ambachten, connected koffie en een vernieuwende IoT technologie met elkaar gemeen? Het werd gisteren duidelijk bij een Meetup in het Volthuisje naast ons nieuw geopende IoT Hub in de Gruyter Fabriek in Den Bosch.

Verbindende factor bij de deelnemers was de nieuwsgierigheid. Wat kan helpen om te versnellen in ontwikkeling van nieuwe IoT toepassingen? Uiteraard konden we het niet laten informatie te delen over de meerwaarde van de NB-IoT technologie, in ons enthousiasme over wat dit gaat brengen in de nabije toekomst. 

Met ons netwerk kunnen we dit nu echt samen ontdekken. Hoe? Dat lieten we zien met de connected koffie case. We spraken over hoe we diverse ambachten samenbrachten om te kunnen versnellen naar een connected koffiemachine.

Uiteraard was afsluitend een borrel en dat was misschien wel het episch centrum van onze meetup. Hier ontmoetten diverse spelers uit het ecosysteem elkaar elke meetup weer. Een geslaagde kruisbestuiving! We hebben weer veel geleerd. 

28.09 Meetup 2.0: Aan de slag met Internet of Things
Meetup / 16:00 / 18.30 / Delft - Lijm & Cultuur

Ervaringen horen, meepraten? Kan ook! 

Ons landelijk dekkende IoT netwerk met NB-IoT is live en voor jou beschikbaar. Maar hoe nu verder? We nemen je mee in de ontwikkelingen van ons IoT netwerk en onze dienstverlening en staan stil bij vragen en opmerkingen die we de afgelopen tijd van onze eerste gebruikers kregen. Bovendien laten we kwartiermakers op het gebied van IoT aan het woord over hun ervaringen met NB-IoT.

Tot slot: heb jij al een IoT toepassing die je eens wil uitproberen? Dan vertellen we jou graag hoe je hiermee aan de slag kunt op ons IoT netwerk. Wij zijn benieuwd naar wat jij ermee weet te ontwikkelen.