Internet of Things

Aan de slag met ons Startpakket

Jouw applicatie op ons IoT netwerk

Met ons Startpakket bieden we je de kans om samen met ons de mogelijkheden van Internet of Things te verkennen op ons landelijk dekkend, pre-commercial NB-IoT netwerk. Omdat wij begrijpen dat jij voorop wil lopen. 

Ben je handig met AT-commando's en weet je hoe je een applicatie kunt laten communiceren d.m.v. een API? Dan kun je direct aan de slag. En mocht je er niet helemaal uitkomen; op het InstallFest helpen we je graag.

Icon

Startpakket

  • Jouw eigen applicatie op ons IoT netwerk
  • 1e jaar helemaal gratis
  • Snelle ondersteuning via ons Forum
  • Toegang tot InstallFests en andere events
  • Inclusief 1 sim-kaart

Overal dekking

Ons IoT netwerk heeft extreem goede dekking. Zelfs op moeilijk bereikbare plekken, zoals in de grond of in de lucht.

Maar werkt het ook echt overal? Eric en Ewout gingen het land in om ons netwerk te testen.

Documentatie

Het Startpakket geeft je niet alleen toegang tot ons IoT netwerk. Als deelnemer ontvang je van ons documentatie en instructies om eenvoudig en snel je eerste device te registeren. 

IoT Community

Op ons IoT forum en tijdens InstallFests brengen we je in contact andere IoT pioniers. Op ons forum kan je terecht voor vragen, bijvoorbeeld over hardware/modules, of als je op zoek bent naar een developerkit.

Vragen?

Is er iets niet duidelijk, ben je nieuwsgierig en wil je meer weten? Kijk dan eens op onze FAQ pagina. Daar vind je de belangrijkste vragen, antwoorden, gesprekken en mensen die met ons Startpakket bezig zijn.