Internet of Things

Snel aan de slag met het Early Access Pilotpakket

Het Pilotpakket

Schrijf je in voor de selectie


Je hebt een prototype ontwikkeld en bent klaar om te ontdekken hoe jouw toepassing werkt binnen een reële werksituatie. Ons Early Access Pilotpakket biedt die mogelijkheid.

Pilot Program

Welkom bij ons Pilot Program

Met het Pilotpakket bieden we aan (een selectie van) klanten de mogelijkheid om in een vroeg stadium ervaring op te doen met IoT netwerk, voordat we in 2018 het netwerk openstellen voor alle geïnteresseerden. 

Je kan tot 100 connecties bestellen voor het bedrag van € 295,-. Wanneer de aanvraag is goedgekeurd nemen we contact op.

Pilot Program

We zijn benieuwd,
wie ben jij?

Pilot Program

Let op: er zijn ook wat risico’s verbonden aan deelname aan het Early Access Program. Hieronder noemen we de belangrijkste zaken. 

•    Er wordt gebruik gemaakt van het T-Mobile IoT netwerk in Nederland en de “pre-productie” IoT-gateway. De huidige set-up heeft features die nog in ontwikkeling zijn.

•    Er kunnen nog wijzigingen plaatsvinden in deze set up die vereisen dat klanten ook een update doorvoeren. Het is mogelijk dat deze updates niet op afstand uitgevoerd kunnen worden. Als de devices op een moeilijk toegankelijke plek worden geplaatst, kan dit ingewikkeld zijn. 

•    We kunnen niet dezelfde beschikbaarheid garanderen als je van ons mag verwachten bij een commerciële propositie.  

Pilot Program

Dank je wel voor je interesse!

We hebben je aanvraag ontvangen. Wat waanzinnig dat je al zo ver bent, en je op grotere schaal aan de slag kan met NB-IoT netwerk van T-Mobile. 

We gaan je aanvraag evalueren. Ons team neemt binnen drie werkdagen contact met je op om de details te bespreken. 

IoT

Wat bieden we je
Als jouw IoT oplossing voldoet aan onze selectiecriteria, ontvang je van ons maximaal 100 geactiveerde simkaarten voor toegang tot ons NB-IoT netwerk in Nederland. Daarnaast bieden we je:

  • een consulting sessie om de exacte use case te definiëren en de verwachtingen omtrent onboarding door te spreken en vast te leggen (1 uur, telefonisch)
  • een onboarding sessie, waarin we je helpen met onboarding op ons netwerk en onze gateway (3 uur op één van onze locaties in Den Haag, Den Bosch of Amsterdam)
  • live chat met ons team ter ondersteuning van jouw project (tijdens kantooruren)
  • deelname aan onze community, documentatie en InstallFests

Goed om te weten
Voor deelname aan ons Pilotpakket vragen we een eenmalige vergoeding van €295 ex. BTW. De simkaarten zijn te gebruiken zolang het Early Access Program beschikbaar is. Daarna kun je zonder sim-swap overstappen op ons commercieel product. 


100 pre-commercial
NB-IoT SIM kaarten

Vragen?

Is er iets niet duidelijk, ben je nieuwsgierig en wil je meer weten? Kijk dan eens op onze FAQ pagina. Daar vind je de belangrijkste vragen, antwoorden, gesprekken en mensen die met ons Early Access Program bezig zijn.