Internet of Things

Wij verbinden en maken IoT toegankelijk voor iedereen

Internet of Things voor iedereen

Wij zien Internet of Things als een begin van iets nieuws, iets groots. We zijn net zo nieuwsgierig als iedereen die zich bezighoudt met IoT. Daarom willen samen met anderen ontdekken wat IoT gaat betekenen.

Dat doen we nu vooral door te verbinden. Uiteraard met ons IoT netwerk, maar ook via ons rijke netwerk van experts. Met dit netwerk van developers, experts en professionals denken en bouwen we graag mee om IoT een rol binnen jouw bedrijf te laten spelen. Dit doen we voor diverse partijen, klein en groot. 

IoT Ecosysteem

Niet door te blijven hangen in mooie dromen en het najagen van fraaie vergezichten. Ook niet door IoT enkel het speelveld te laten zijn van grote bedrijven met ruime innovatie budgets. Echte innovatie gaat niet op deze manier is onze overtuiging. 

Wij geloven dat innovatie versneld kan worden door een kruisbestuiving van verschillende ‘ambachten’. Ieder met z’n eigen inbreng en toegevoegde waarde. Niet gedirigeerd langs de lijnen van groot-klein of win-lose, maar op basis van gelijkheid. Met als doel exploreren.

Events

Daarom organiseren we diverse gelegenheden waarbij we verschillende disciplines samenbrengen om te experimenteren, elkaar verder te helpen en van elkaar te leren. Zonder direct korte termijn gewin na te jagen, maar door eerst en vooral in kleine stappen te leren.

Om onze ambitie te realiseren hebben we als onafhankelijk team binnen T-Mobile de vrijheid om op deze manier samen met deze partners de mogelijkheden van IoT te ontdekken. Meer weten over wat we jou kunnen bieden, kom dan naar een van onze events.

Wil jij met ons ondernemen in de wereld van IoT?

Wij stellen ons graag aan je voor