Internet of Things

IoT Stories

IoT in de praktijk

Internet of Things, wat kan je er als bedrijf nou mee? Dat is de vraag die ons dagelijks bezig houdt. Een pasklaar antwoord hebben we niet, maar we hebben wel ons IoT netwerk én het netwerk van experts om op zoek te gaan naar relevante IoT toepassingen.

In onze IoT Stories nemen we je mee in deze zoektocht. We hopen je daarmee te inspireren en vooral ook te motiveren om de mogelijkheden van Internet of Things voor jouw bedrijf te onderzoeken. En natuurlijk gaan we daar graag met je over in gesprek.

Containers slimmer beveiligen
03-01 / IoT Story

Sinds jaar en dag zijn smokkelaars een plaag voor de internationale transportsector. De verdedigingsstrategie is al dertig jaar nagenoeg ongewijzigd. Met de Babbler komt daar nu verandering in. 

Slimme sensoren in asfalt
14-12 / IoT Story

BAM Infra, Nowi en IoT T-Mobile hebben slimme sensoren geplaatst in het wegennet in Amsterdam. De sensoren vertellen wanneer het asfalt koud wordt en zout strooien nodig is.

Slimme parkeerplekken
22-11 / IoT Story

Eindeloos rondjes rijden op zoek naar een lege plek? Als het aan Dura Vermeer, Nedap en T-Mobile ligt, binnenkort niet meer. App aan en kijken waar in jouw buurt een plek is.

The Redbeans Story
17-11 / IoT Story

Het Internet of Things, je weet dat het gaat komen. Wat het voor jouw bedrijf kan betekenen, dat is nog abstract. Dit was enkele maanden geleden de situatie van Redbeans.